TOP 100 vīnu un šefpavāru parāde

Event image

TOP 100 vīnu un šefpavāru parāde

16. novembris, sestdiena, plkst. 13.00-21.00

Hanzas perons

Dienas sesija: 13.00-15.30, vakara sesija: 17.00-21.00.

Dienas sesija (EUR 39), vakara sesija (EUR 49).

Konkursa Gada vīns 2019 uzvarētājus jeb zelta un sudraba šampaniešus, baltvīnus, sarkanvīnus, desertvīnus arī šoreiz piedāvāsim vienkopus izgaršot festivālā Riga Wine & Champagne!

 
Šogad 16. novembrī TOP 100 vīnu un šefpavāru parāde pārcelsies uz jaunu vietu – Hanzas peronu, kur simts labākos vīnu baudīt varēsiet kopā ar Latvijas labāko šefpavāru piedāvājumu, vīna un ēdiena precināšanas paraugdemonstrējumiem, kā arī īpašām mini-meistarklasēm Maikla Šustera, Raimonda Tomsona un vadošo Latvijas vīnziņu vadībā.

 
Kā tas strādās?

Hanzas peronu būsim pārvērtuši par vīna un ēdiena baudītāju paradīzi – kā jau ierasts, katram apmeklētājam piešķirsim glāzi un festivāla katalogu ar vīnu izklāstu, aprakstiem, cenām un tirdzniecības vietām. Zāles vidū milzu lete ar simts labākajiem Latvijā importētajiem vīniem. Darbojas vīnziņu un someljēru brigāde, kas gatava palīdzēt, ieteikt un konsultēt. Paralēli baudīšanai pieejami un par simbolisku naudu nopērkami restorānu un šefpavāru radīti gastronomiskie šedevri. Tiem viesiem, kuri vēlēsies vīna lietas iepazīt padziļināti, būsim sagādājuši mini-meistarklases. Ja savus atrastos favorītus vēlēsieties arī iegādāties uz vietas, darbosies Spirits & Wine veikaliņš. Un tas viss divās sesijās – ciemos gaidīsim 13.00 – 15.00 vai 17.00 – 21.00.

 
Kādi restorāni piedalīsies?

Vincents + Oskars Sprukts
Bibliotēka No.1 Restorāns 
Barents + Ivans Šmigarevs
Kest + Māris Jansons
Riviera + Jānis Sokolovsksis
MaxCekot Kitchen + Maksims Čekots
36.līnija + Lauris Aleksejevs 

 

Kādus vīnus piedāvāsim degustēšanai? 

Konkursa Gada vīns 2019 uzvarētājus jeb zelta un sudraba šampaniešus, baltvīnus, sarkanvīnus, desertvīnus. Īpašu uzmanību pievērsiet uzmanību vīniem ar atzīmi 30 zem 15 € - šos sudraba un zelta medaļniekus cenā zem 15 eiro varat droši baudīt ar apziņu, ka labākus vīnus par šo naudu atrast būtu neiespējami.
 

Pieraksties jaunumiem!

Sīkdatnes (cookies) mums sniedz iespēju uzlabot jūsu kā lietotāja ērtibas. Turpinot izmantot mūsu vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.