Champagne Gala Dinner by Electrolux

Event image

Champagne Gala Dinner by Electrolux

3. aprīlis, piektdiena, plkst. 19.00-23.59

Latvijas Mākslas akadēmija, Kalpaka bulvāris 13, Rīga

Festivāla noslēdzošās šampanieša vakariņas izcilu Šampaņas vīndaru kompānijā

EUR 149 + savs šampanietis līdznešanai. Biļetes ekase.lv

Festivāla noslēdzošās šampanieša vakariņas izcilu Šampaņas vīndaru un Pītera Liema, viena no pasaules atzītākajiem šampanieša ekspertiem, kā arī Rīgas kaislīgāko šampaniešmīļu kompānijā Latvijas Mākslas akadēmijā. 

 

Īpašie vakariņu viesi:

 

Jean-Baptiste Geoffroy (Champagne Geoffroy īpašnieks un vīndaris)
Frederic Panaiotis (Champagne Ruinart galvenais vīndaris)
Jean-Herve Chiquet (Champagne Jacquesson līdzīpašnieks un vīndaris)
Davy Dosnon (Champagne Dosnon īpašnieks un vīndaris)
Raphaël Bérêche (Champagne Bérêche & Fils īpašnieks un vīndaris)
Gilles de la Bassetiere (Champagne De Venoge prezidents)
Champagne Charles-Heidsieck pārstāvji – zīmolu vēstnieki
Champagne Billecart-Salmon pārstāvji – zīmola vēstnieki
Champagne Paul Bara pārstāvji – zīmola vēstnieki
 

Peter Liem has been a regular guest at Riga Wine & Champagne festival since 2012, when the festival was opened with Peters’ Champagne masterclass. Liem is an American wine writer, and author of ChampagneGuide.net, an award-winning and highly acclaimed online guide to the wines and wine producers of Champagne. Following nearly a decade in the wine trade, he was a senior editor, critic and tasting director for Wine & Spirits magazine, and his writings on champagne, sherry and other wines have appeared in publications such as The World of Fine Wine, Decanter, The Art of Eating and The San Francisco Chronicle. Liem has also served as Champagne consultant for the 7th edition of The World Atlas of Wine, by Hugh Johnson and Jancis Robinson. He has authored, together with Jesús Barquín, Sherry, Manzanilla & Montilla, which Jancis Robinson has praised highly, and which Ray Isle of Food & Wine magazine says is «arguably the single best book ever written on sherry». Liem has partnered with Daniel Johnnes of La Paulée de New York to create La Fête du Champagne, the most high-profile Champagne event in the United States to date. Making its debut in October of 2014, La Fête du Champagne features a selected group of the region’s finest producers. Liem currently divides his time between New York City and Épernay, in the Champagne region of France, and he can frequently be found in the sherry country as well.

 

Vakariņās prezentēsim virkni skaistu šampaniešu, bet šefpavāra lomā iejutīsies Latvijas talantīgākie šefpavāri Ivans Šmigarevs (Barents) un Oskars Sprukts (Vincents), kā arī viesus, kā jau ierasts uz festivāla Gala Dinner, aicināsim līdzi ņemt savus mīļākos šampaniešus.

 

Vakariņu šampanieši un menu: šampanieši, ar kuriem Jūs lutināsim vakara pirmajā daļā, kā arī precīzs vakariņu menu, tiks prezentēts drīzumā.

 

Kur? Latvijas Mākslas akadēmija, Kalpaka bulvāris 13, Rīga

 

Kad? 3. aprīlis, 19.00

 

Ieejas biļetes: EUR 149 + savs šampanietis līdznešanai, ekase.lv vai rigawinechampagne@necom.lv

Pieraksties jaunumiem!

Sīkdatnes (cookies) mums sniedz iespēju uzlabot jūsu kā lietotāja ērtibas. Turpinot izmantot mūsu vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.