Audi Burbuļu parāde 2019

Event image

Audi Burbuļu parāde 2019

2. marts, sestdiena, plkst. 10.00-21.00

Latvijas Nacionālais Mākslas muzejs, Jaņa Rozentāla laukums 1, Rīga

2. marts, sestdiena, trīs sesijas (RĪTS 10.00-13.00, DIENA 14.00-17.00, VAKARS 18.00-21.00)

39 EUR rīta sesija, 49 EUR dienas sesija, 69 EUR vakara sesija

Audi Burbuļu parāde ir vērienīgākais šampaniešu un dzirkstošo vīnu šovs Baltijā – tikai šeit iespējams vienkopus nobaudīt un izzināt vairāk nekā 100 šampaniešus un dzirkstošos vīnus Latvijas vadošo vīnziņu, kā arī Šampaņas namu pārstāvju un vīndaru kompānijā! 

 

2019. gadā Audi Burbuļu parāde atkal notiks Nacionālajā Mākslas muzejā - šampanieša baudām ļausimies Mākslas muzeja galvenās ēkas Lielajā zālē!

 

Ko iesākt «Audi Burbuļu parādē»? Pēc ierašanās, mēs Jums sniedzam skaistu Riedel glāzi, festivāla katalogu ar visu šampaniešu klāstu un ieteikumiem, ko atklāt un nobaudīt DJ Toma Grēviņa vinila mūzikas pavadībā!

 

Varat izdarīt neiespējamo – apstaigāt visus «parādes» dalībniekus, iemalkot pilnīgi visus šampaniešus, aprunāties ar izplatītājiem, vīndariem, vīnziņiem, cerībā atrast savu mīļāko šampanieti. Brīdinām, būs grūti, šampaniešu būs daudz.

 

Varat veikt rūpīgas piezīmes festivāla katalogā par to, kurš gards, kurš atturīgs, kurš pilnmiesīgs, kurš saldāks, kurš burbuļaināks, kura buķete valdzina un kurš uz mēles kūst. Kuru izvēlēties sievai, vīram, mammai, dāvināšanai biznesa partnerim vai savai dzimšanas dienai.

 

Varat arī vispār neiespringt. Paņemt pirmo šampanieti, kas par rokai, piesēst un baudīt, vērojot Burbuļu parādes skaistos viesus. Kas zina, varbūt izdodas iepazīties vai nodibināt kādu biznesa kontaktu?

 

Varat piedalīties «Burbuļu meistarklasēs» – tās būs īsas, neformālas lekcijas ar glāzi rokā turpat «Audi Burbuļu parādes» laikā – vadošie vīnziņi un vīndari Jums vienkāršā valodā apstāstīs pašus pamatus, atbildēs uz Jūsu jautājumiem, ieteiks, ko vēl vērts nodegustēt. Precīzu meistarklašu programmu prezentēsim, tuvojoties pasākumam. 

 

Varat uzkost un nobaudīt virkni gardumu šefpavāru izpildījumā – austeres, tartaru, iespējams, kaviāru un citas šampanietim piemērotas uzkodas. Par simbolisku samaksu viss būs pieejams viesiem. 

 

Ar ko atšķirsies rīta, pusdienu un vakara sesijas? Lai arī šampaniešu un dzirkstošo vīnu zīmolu klāsts būs identisks visās sesijās, tomēr dienas un vakara sesijās centīsimies sagādāt papildus pārsteigumus, kādu pārīti izcilu ražas gadu šampaniešus, kādu īpašu prestige cuvee, kādu īpašāku lekciju un pārsteigumu!
 

Pieraksties jaunumiem!

Sīkdatnes (cookies) mums sniedz iespēju uzlabot jūsu kā lietotāja ērtibas. Turpinot izmantot mūsu vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.