22. novembris, sestdiena, plkst. 19.00-19.30
Hanzas Perons
Ko īsti nozīmē “istabas temperatūrā” un cik auksts ir “atdzesēts”?
Uzzināsim kopā ar mūsu draugiem – Liebherr un Raimondu Tomsonu
€10, vietu skaits ierobežots
Ņemiet vērā: Meistarklase ir pieejama tikai Riga Wine & Champagne pasākuma “TOP 100 Wines & Chefs” viesiem. Citiem vārdiem, bez TOP 100 Wines & Chefs biļetes jūs meistarklasē netiksiet ielaisti.
Visi zin’, ka sarkanvīni jāpasniedz “istabas temperatūrā”, savukārt baltvīniem un burbuļiem jābūt “atdzesētiem”. Bet ko īsti nozīmē “istabas temperatūrā” un cik auksts ir “atdzesēts”?
Uzzināsim! Ar mūsu draugiem – Liebherr un Raimondu Tomsonu, pasaules čempionu vīnzinībās – esam sagatavojuši nelielu eksperimentu. Servēsim cēlu bordo 21 un 16 grādus siltu, savukārt izcilu šampanieti pasniegsim 14 un 8 grādu temperatūrā – varēsiet salīdzināt un spriest paši!
Stāstīs Raimonds Tomsons, moderēs Aigars Nords & Endrū Džefords
Vīni meistarklasē:
- N/V Tarlant Zéro Brut Nature
- Château Robin Castillon Côtes de Bordeaux 2018
Apskati citas meistarklases · Pirkt biļetes uz TOP 100 Wines & Chefs